ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

To Restylane είναι ένα ενέσιμο εμφύτευμα βασισμένο στο υαλουρονικό οξύ, μια ουσία που υπάρχει φυσικά στον οργανισμό μας. Εγχύεται ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα και αποκαθιστά τον όγκο και τη δομή της, μειώνοντας αποτελεσματικά τις ανεπιθύμητες ρυτίδες και βελτιώνοντας το περίγραμμα του προσώπου.

Ασφαλές: Το Restylane είναι το πρώτο ενέσιμο εμφύτευμα που πέρασε τον έλεγχο των προτύπων ασφαλείας του FDA στις ΗΠΑ και επειδή είναι καθαρό, μη ζωϊκό υαλουρονικό οξύ, ο κίνδυνος για αντίδραση υπερευαισθησίας είναι ελάχιστος. Η εφαρμογή είναι σύντομη και ανώδυνη.

Αποτελέσματα: Η δράση της θεραπείας είναι άμεσα ορατή και προσφέρει ένα αισθητικό αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό, χωρίς να παγώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, αφού το προϊόν είναι απολύτως ασφαλές και δεν περιέχει καμιά επιπρόσθετη ουσία με τοξίνη. Έτσι η εμφάνιση και οι εκφράσεις σας παραμένουν κάτω από το δικό σας έλεγχο.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το Restylane προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς, αντιμετωπίζοντας έτσι ένα μεγάλο εύρος περιπτώσεων, όπως είναι οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια («πόδι της χήνας»), οι βαθιές ρινοχειλικές αύλακες, οι ρυτίδες του άνω χείλους (ρυτίδες του καπνιστή), το περίγραμμα των χειλιών. Η ελαστικότητα και η τονικότητα της επιδερμίδας βελτιώνονται, το δέρμα ενυδατώνεται βαθιά και ανακτά τη λάμψη και τη νεανικότητά του.

Διάρκεια: Το Restylane μοιάζει πάρα πολύ με το υαλουρονικό οξύ που υπάρχει φυσικά στον οργανισμό και γι’αυτό η δράση του δεν είναι μόνιμη αλλά βιοδιασπάται φυσιολογικά. Ωστόσο, διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, από 6 μήνες έως ένα έτος, ανάλογα με την ηλικία του ασθενούς και τη φύση του προβλήματος.

Ενέσιμη Μεσοθεραπεία για αναζωογόνηση - Restylane Vital

Καθώς μεγαλώνουμε, η ποιότητα του δέρματος μεταβάλλεται. Ιδιαίτερα οι γυναίκες που ζουν στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις, εκθέτουν το δέρμα τους στην ηλιακή ακτινοβολία και την ατμοσφαιρική ρύπανση, επιβαρύνοντάς το και αφήνοντάς το ξηρό και τραχύ. Συχνά, βλέπουμε γυναίκες με έντονα σημάδια πρόωρης γήρανσης, με ένα δέρμα σκοτεινό και θαμπό. Γι'αυτές τις περιπτώσεις, το Restylane Vital αποκαθιστώντας την υδατική ισορροπία, βελτιώνει την ελαστικότητα και την τονικότητα της επιδερμίδας, δίνοντάς της μια φρέσκια και φυσική όψη. Mειώνει τα σημάδια της ηλικίας στη επιδερμίδα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναζωογονήσει το πρόσωπο, το λαιμό, το στήθος (ντεκολτέ) και τα χέρια.

Βελτίωση χειλιών

Τα χείλη, που είναι απόλυτα συνυφασμένα με τη θηλυκότητα και τη γυναικεία ομορφιά, βελτιώνονται εντυπωσιακά με το ειδικά σχεδιασμένο Restylane για την περιοχή. Το υαλουρονικό οξύ δημιουργεί πιο γεμάτα και καλοσχηματισμένα χείλη και μπορεί να τονίσει το περίγραμμα των χειλιών με απόλυτα φυσικό τρόπο. Το ειδικά επεξεργασμένο για την περιοχή των χειλιών υαλουρονικό οξύ είναι απολύτως ασφαλές, σε αντίθεση με παλαιότερες μεθόδους που εκτός από αφύσικα αποτελέσματα είχαν και ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Ρινοχειλικές αύλακες

Μία από τις πιο συνήθεις εφαρμογές του Restylane είναι στις ρινοχειλικές αύλακες, στις γραμμές έκφρασης δηλαδή, που ξεκινούν από τη μύτη και καταλήγουν στη γωνία του στόματος. Το Restylane γεμίζει τις βαθιές αυτές ρυτίδες, δίνοντας μία πιο φρέσκια και νεανική όψη σε όλο το πρόσωπο. Τα αποτελέσματά του δε σε αυτήν τηνπεριοχή μπορεί να διαρκούν έως και ενάμιση χρόνο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ